Goesting ...

in karaktervolle kaas

van Vlaamse bodem!

Goesting ... in karaktervolle

kaas van Vlaamse bodem!

Ontdek onze kazen! laat je inspireren
     

De unieke smaak van Flandrien Kaas

Kaasliefhebbers weten het al langer: Flandrien Kaas wordt gekenmerkt door een unieke smaak. Een kaas met karakter. En zoals dat gaat met een karakterkop, neem je dan ook best je tijd om hem te leren begrijpen. Iets dat we als kaasmakers evenzeer doen. Met handenvol liefde bereiden we je favoriete kaas op ambachtelijke wijze. We nemen onze tijd om Flandrien Kaas te maken, zoals het hoort. Zodat jij, de kaasliefhebber, hem kan degusteren zoals het hoort: genietend in gezelschap. Wat je zoal mag verwachten? Goede vraag! We begeleiden je met deze bloemlezing. Of kaaslezing, wat je wil. De kroniek van een aangekondigd genieten.

Flandrien Kaas, (wereld)kampioen in smaak

Flandrien Kaas eten, dat is genieten van een smaakcombinatie die als een zomerse zeebries je smaakpapillen bespeelt. Unieke smaken met karakter die blijven hangen én blijven plakken. Eerlijk & kwalitatief, zoals alleen Belgische kaas kan zijn. Er wordt gezegd dat Flandrien Kaas een uitzonderlijke smaak heeft waarvoor hij dan ook terecht meermaals bekroond werd als wereldkampioen.

We nemen onze tijd om Flandrien Kaas te maken, zoals het hoort.
En ook al verschillen onze Flandrien kazen in rijpingstijd, ze staan stuk voor stuk bol van authenticiteit én karakter. Belgische kaas van eigen kweek qua.
Met Flandrien Kaas haal je zo een sterrenmaaltijd in huis.

Flandrien Kaas, voor elk wat wils

Ben je een liefhebber van een krachtige, volle en vooral intense kaassmaak? Dan is de Flandrien Oud jouw ideale sparringpartner voor culinaire avonturen. Een langdurig rijpingsproces wordt beloond met een rijk pallet aan verfijnde aroma’s. De Flandrien Gerijpt wordt dan weer bejubeld voor z’n romige smaak met een pittig kantje. Voor de liefhebber van een verrassing van formaat op het einde van de proeverij: een smaakbom waar je van kan blijven genieten. Combineer met bier van bij ons of eet hem gewoon als sneetje op een boterham. Culinair genieten kan eenvoudig zijn, zolang de ingrediënten van topkwaliteit zijn. Met Flandrien Kaas haal je zo een sterrenmaaltijd in huis.

 

Of wat dacht je van het paradepaardje Flandrien Grand Cru. Met zijn unieke gelaagdheid galoppeert hij van de ene smaaksensatie naar de andere. Volgens onze vrienden van lekkervanbijons.be is hij “dé degustatiekaas voor échte Bourgondiërs”. De Flandrien Grand Cru is dan ook de crème de la crème. Al is hij vooral heel vol van smaak. En vooral: de smaak blijft lang nazinderen. Zo kan je er extra lang van proeven in al z’n facetten.

Flandrien Kaas, een kaasbol met een zacht kantje

Onze jongste van de hoop is de Flandrien Jong. Als een dartelend veulen en met veel goesting heeft hij heel wat te bieden.
Voor iedereen die jong van geest en jong van leeftijd is. Heerlijk om tussen de boterham te leggen als lunch of gewoon, in blokjes tijdens een me-momentje. Flandrien Light is er dan weer voor de lichte maaltijd. En neem dat gerust letterlijk. Dankzij het verlaagde vetgehalte is Flandrien Light jouw perfecte pappenheimer voor een gezonde levensstijl. Zo combineert hij zonder schuldgevoelens in een gezonde salade. Wedden dat je zoiets nog niet geproefd hebt …

 

Flandrien Kaas, een kaasbol met een zacht kantje.

Flandrien Kaas is er voor iedereen

Flandrien Kaas is een kaas om te genieten met de hele familie. Maar wat met allergieën? Ook voor die familieleden hebben we goed nieuws. Onze kazen zijn van nature glutenvrij! En zelfs voor lactose-intolerantie is er geen gevaar. Flandrien Jong en Light zijn lactosearm terwijl Flandrien Gerijpt, Oud en Grand Cru zelfs lactosevrij zijn. Je mag dus gerust zeggen dat Flandrien Kaas een vriend is van iedereen. En daar zijn we meer dan trots op. Laat het smaken!

Terug naar overzicht