Goesting ...

in karaktervolle kaas

van Vlaamse bodem!

Goesting ... in karaktervolle

kaas van Vlaamse bodem!

Ontdek onze kazen! laat je inspireren
     

Flandrien Kaas op je feesttafel

Met de feestdagen in het verschiet hullen we onszelf in warmere kleren en dompelen we onze huiskamer onder in een warme gloed van gezelligheid en sfeer. En wie gezelligheid zegt, die zegt Flandrien Kaas. Goesting om te feesten? Met Flandrien Kaas haal je een veelzijdige party crasher in huis. Thuis op elk feest, voor elke gelegenheid en dat in verschillende smaken, vormen én bereidingen. Schuif je stoel gezellig dichterbij, steek die kerstlampjes of geurkaars aan en lees onze ultieme tips om je buikje … euh … bol te eten!

Start je feest met Flandrien Kaas

“Wie wil er een glaasje bubbels?”. Ongetwijfeld is dat een van de meest gestelde vragen wanneer er met het aperitief gestart wordt. En een aperitief zonder hapjes, is zoals een kaasmakerij zonder melk! Verwen je gasten met enkele stukjes Flandrien Oud op een houten plank en doe wat verse vijgen erbij ter versiering om de avond op een hoog niveau te starten. Of ga voor klassiek met een twist en voorzie een portie gemengd: snij wat blokjes Flandrien Gerijpt en wat Cacciatore, authentiek gedroogde worstjes, en je hebt onmiddellijk een smakelijk gespreksonderwerp. Of ga voor Flandriacho’s, nacho’s met Flandrien Kaasdip! De mogelijkheden zijn legio. En lekker. Vooral dat laatste.

 

Flandrien Kaas als centrale gastheer op jouw familiefeest

De traditionele kerstkalkoen heeft al geruime tijd plaatsgemaakt voor de moeder der kerstmenu’s: gourmet of fondue. De vleesliefhebber kunnen we geruststellen, want ook daar past Flandrien Kaas prima bij! Lekkere stukken rundvlees op de steengrill combineren immers fantastisch met enkele schilfers Flandrien Grand Cru.

Start je feest met Flandrien Kaas!

Gourmet, maar dan next level. Of serveer bij je klassieke fondue een frisse salade met Flandrien Light. Dat is genieten op hoog niveau. Of doe zoals de échte kaasliefhebber: snij een gekookte aardappel in de schil doormidden en neem zo’n pannetje om onder het gourmetstel te schuiven. Snij voorzichtig een stukje Flandrien Gerijpt af en positioneer het sneetje zoals een échte kunstschilder. Wat verse peper van de molen erop en het wachten kan beginnen. De gesmolten smeuïgheid, het krakende geluid van het korstje en een grote glimlach op het gezicht van de fijnproever, da’s toch waar een feestmaal om draait, niet?

Met Flandrien Kaas haal je een veelzijdige party crasher in huis.

Flandrien Kaas, een plank vol geluk

Uiteraard kan ook een kaas- en wijnavond niet op ons eindejaarslijstje ontbreken. Da’s zoals Bohemian Rhapsody in elke muzikale top: altijd prijs! Door te variëren tussen de verschillende kaassoorten en de keuze niet té uitgebreid te maken, scoor je culinaire punten zonder uren in de keuken te staan. Met Belgische kazen blijf je al-tijd verbazen. En Flandrien Kaas, da’s gewoon de vaste waarde op zo’n smaakfestijn. Scrol trouwens nog snel even door dit artikel.

Flandrien Kaas, da’s niet alleen een feest voor je gasten, maar ook een feest voor je mond. Geniet ervan. Met volle teugen én volle tafels!
Terug naar overzicht