Goesting ...

in karaktervolle kaas

van Vlaamse bodem!

Goesting ... in karaktervolle

kaas van Vlaamse bodem!

Ontdek onze kazen! laat je inspireren
     

Overheerlijke wraps

Weer naar school, weer naar kantoor, of gewoon weer drukdrukdruk? Wij hebben een heerlijk lunchrecept dat je in een mum van tijd op je bord – of in een brooddoos – tovert. Jong en oud zal ervan smullen, en je past de ingrediënten makkelijk aan bij allergieën of specifieke voorkeuren. Door je favoriete Flandrien Kaas toe te voegen, zorg je voor een snelle, eenvoudige maar bovenal overheerlijke lunch!

Moeilijkheidsgraad: Easy peasy

Bereidingstijd: 15 min

Aantal personen: 4

 

Dit zet je op voorhand klaar:

  • 4 sneetjes ham 
  • 4 sneetjes van je favoriete Flandrien Kaas -
  • 4 (volkoren)wraps 
  • 1 tomaat 
  • 50 g veldsla 
  • 2 zoetzure augurken 
  • 2 eetlepels mayonaise

Wij hebben een heerlijk lunchrecept dat je in een mum van tijd op je bord – of in een brooddoos – tovert.

Zo ga je te werk:

Snij de tomaat in schijfjes en verwijder de steeltjes van de veldsla. Snij de augurken in de lengte in fijne plakjes. Geen fan van augurk? Vervang hem dan door sneetjes komkommer.

 

Besmeer de wraps vervolgens met mayonaise en verdeel er de veldsla, de schijfjes tomaat en de plakjes augurk of komkommer over. Leg er een sneetje kaas en een sneetje ham op. Vegetariërs aan tafel? Dan vervang je de ham door een vegetarische variant die je tegenwoordig in bijna elke supermarkt terugvindt.

 

Rol de wraps strak op en klaar is je snelle lunch. Smullen maar!

 

Tip: Hou je meer van een warme lunch tijdens de herfstmaanden? Dan kan je de tomaat, veldsla en augurk vervangen door warme groentjes zoals wortelen, courgetten of paprika’s. Voordat je de wrap belegt, warm je hem even op in de microgolfoven en je hebt een heerlijke warme variant.

Terug naar overzicht